Advies & Styling
De inrichting van een bedrijf is belangrijk, je brengt er een groot gedeelte van je tijd door, dus je moet je er thuis voelen. Interieur is erg persoonlijk. Wij vinden het belangrijk, dat iemands persoonlijkheid terug te vinden is en niet die van de stylist(e). We houden rekening met de identiteit van de ruimte en de gebruikers. We maken een passend kunst in kleur- en interieuradvies naar de wensen van u, de opdrachtgever. Wij helpen u, vanuit een inspirerende visie op uw bedrijf en interieur, de juiste beslissingen te nemen, opdat u en uw personeel  zich geheel thuis voelen in een ruimte vol harmonie en sfeer. Dit krijgt u door toevoeging van kunst. Kunst maakt uw interieur en bedrijf compleet. En wij kunnen de kunst creëren die past bij uw visie en uw bedrijf.

Met kunst kunt u dus persoonlijkheid geven aan uw interieur - zeker als u kiest voor Bazzo. Bij ons treft u geen overgecommercialiseerde ontwerpen aan, maar wel exclusieve en handgemaakte kunstwerken. Stuk voor stuk authentieke en exclusieve creaties op maat die emoties losmaken en het interieur een luxe uitstraling geven. We presenteren onze klanten alleen maar producten waar we zelf in geloven en dus kiezen we onze kunstenaars ook heel zorgvuldig uit. Het zijn niet alleen kunstenaars maar ook echte vakmensen die oog hebben voor detail,precisie en het onberispelijke afwerking van het kunstwerk.

Naast een interieuradvies kunnen wij ook een bouwkundig advies geven, met de garantie dat de bouwkundige aanpassingen technisch verantwoord zijn. Met andere woorden, wij geven niet alleen antwoord op de vragen ‘wat’ en ‘waar’, maar bieden met onze creatieve mogelijkheden en onze bouwkundige adviezen een totaalconcept.

Bazzo denkt creatief mee over oplossingen en integratie van technieken bij het plaatsen van de kunstwerken, en zorgt ervoor dat het technisch verantwoord en veilig wordt gerealiseerd. Op die manier willen we onze naam ten volle waarmaken: niet alleen door exclusieve en tijdloze kunstwerken op maat aan te bieden voor mensen die op zoek zijn naar iets authentieks,maar we staan tegelijk in voor de kwalitatieve en doorgedreven afwerking van elk kunstwerk. We zijn pas tevreden als de klant dat ook is.
        
        
        Nederlands |  English